Marketo
flow-image

De definitieve gids voor het genereren van leads

Deze bron is gepubliceerd door Marketo

In het huidige marketingklimaat is het genereren van leads een populaire strategie geworden om te helpen vraag te creëren en uw marketingboodschappen via meerdere kanalen te laten horen. Leads genereren helpt uw bedrijf naamsbekendheid te vergroten, relaties op te bouwen, gekwalificeerde leads te genereren en uiteindelijk deals te sluiten.Door middel van de verschillende tactieken om leads te genereren die in deze gids worden genoemd, kan een bedrijf de contactinformatie van potentiële doelwitten verzamelen om ze te voeden tot ze uiteindelijk klanten worden.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Marketingsoftware, Marketingstrategie, Digitale marketing, Marketingautomatisering, Contentmarketing, Inkomende marketing, Marketingtechnologie, B2B, Marketinginnovatie, Samenwerking, Aanpassing, Technologie, Moderne marketing, Segmentering