OutSystems
flow-image

Hoe versnelt u een briljante ervaring met weinig code?

Deze bron is gepubliceerd door OutSystems

In tal van bedrijfstakken zijn er meer wendbare concurrenten die de bedrijfsreuzen op de hielen zitten. Het slagveld is de klantervaring. De gekozen wapens zijn digitaal. Het tempo van de innovatie is meedogenloos.Digitale innovatie is algemeen bekend als moeilijk en als u duizenden of miljoenen klanten tevreden moet houden, zult u waarschijnlijk verschillende andere dingen hebben die in de weg staan om hen blij te maken met "sprankelende" nieuwe digitale ervaringen. Deze obstakels bieden een open deur voor digitale verstoorders en startende ondernemingen die niet gebukt gaan onder een dergelijke complexiteit.Van de vijf casestudy's in dit boek kan veel worden geleerd - zij tonen aan dat in de race om de harten en geesten van klanten, het omarmen van weinig code de sleutel kan zijn om concurrenten in te halen. Download nu voor meer informatie.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Marketingsoftware, Marketingstrategie, Digitale marketing, Marketingautomatisering, Contentmarketing, Inkomende marketing, Marketingtechnologie, B2B, Marketinginnovatie, Samenwerking, Aanpassing, Technologie, Moderne marketing, Segmentering