SAP
flow-image

Marktonderbreking tegengaan met flexibel Sales Performance Management (SPM)

Deze bron is gepubliceerd door SAP

Verkooporganisaties vertrouwen op hun vermogen om toptalent te vinden en te belonen, maar hun vermogen om commissies en beloningsplannen snel en accuraat te plannen en uit te voeren wordt vaak bemoeilijkt door de realiteit van het beheren van een groot verkoopteam. Het motiveren en compenseren van een groot verkoopteam kan meerdere valuta's vereisen, het werken met ongelijksoortige systemen en processen, en wordt vaak gekenmerkt door een onvermogen om het effect te meten.Doe mee aan een interactieve sessie om de waarde van Sales Performance Management te begrijpen en hoe het uw bedrijf kan helpen een concurrentievoordeel te behalen, hoor van Zoetis hun reis met SAP Compensation Management en bouw professionele netwerken op met collega's met een gemeenschappelijke interesse in Sales Performance Management.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Marketinganalyse, Marketingstrategie, Klantanalyse, Klantrelatie, Data mining, Digitale marketing, Online marketing, Datagedreven marketing, Doelgericht, Display advertenties, Contentmarketing, Strategische marketing, Responsief design, Metingen, Meerkanaals marketing, Webconversie